Benitez heeft schrik voor internationale break

Yves Dekoning
| 0 reacties
Benitez heeft schrik voor internationale break

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC deed afgelopen week een goede zaak in de Premier League. De Reds wonnen met 5-0 tegen Aston Villa terwijl Manchester United verrassend bij Fulham de boot in ging. Hierdoor groeit op Anfield de titelhoop terug.

Rafael Benitez: "We moeten niet te veel naar Man Utd kijken, maar klaar staan om te profiteren als ze fouten maken. Dat betekent dat we moeten blijven doorgaan en blijven winnen. Elke wedstrijd die nu nog komt moeten we spelen als een bekerfinale. Ik wil die laatste acht wedstrijden in de Premier League winnen. We moeten proberen op ons elan verder te gaan. De internationale break komt voor ons op een slecht moment. We waren goed op dreef en nu moeten de spelers na de interlands terug hergroeperen en het juiste ritme zoeken."

Bij de bookmakers blijft Manchester United favoriet. De Red Devils staan nog steeds één punt voor op LFC en hebben nog een wedstrijd te goed. Voor hun is de korte pauze in de Premier League wel welkom aangezien ze twee wedstrijden op rij hebben verloren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties