Khedira kiest voor operatie en drie weken inactiviteit

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Khedira kiest voor operatie en drie weken inactiviteit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sami Khedira (foto) heeft beslist dat hij zich zal laten opereren aan zijn knie wat inhoudt dat hij drie weken niet zal kunnen voetballen. De middenvelder van VfB Stuttgart zal normaal halverwege april terug fit zijn voor dienst.

Sami Khedira sukkelt al een tijdje met de knie en hij vond de tijd nu rijp om een operatie te ondergaan om van de pijn af te zijn. "Het is natuurlijk erg vervelend om in deze fase van de competitie te moeten afhaken. Er staan de volgende weken belangrijke competitiewedstrijden op het programma en met Jong Duitsland zijn we ons aan het voorbereiden op het EK. Maar ik ga mijn kop niet laten hangen en ik hoop dat ik hier sterker uit zal komen", aldus een van de grootste Duitse talenten van het moment op de website van die Schwaben.

De 21-jarige Khedira zal wellicht de aanvoerder zijn van Jong Duitsland op het volgende EK voor beloften dat volgende zomer in Zweden wordt georganiseerd. Hij speelde dit seizoen al 21 wedstrijden voor VfB Stuttgart waarbij hij achttien keer basisspeler was. Hij scoorde ook al zeven maal.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties