Van der Vaart sluit vertrek bij Real niet langer uit

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Van der Vaart sluit vertrek bij Real niet langer uit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rafael Van der Vaart (foto) heeft voor het eerst laten weten dat hij een vertrek op het einde van het seizoen bij Real Madrid niet uitsluit. De Nederlandse middenvelder is zijn statuut als bankzitter kotsbeu.

In de laatste acht wedstrijden die Real Madrid afhaspelde, verscheen Rafael Van der Vaart maar 34 minuten tussen de lijnen. 27 van die minuten kreeg hij op het veld van Liverpool waar de regerende Spaanse kampioen al tegen een achterstand van 3-0 aankeek. "Het vreemde is dat ik na die invalbeurt veel positieve complimenten heb gekregen", aldus de Nederlander in de krant De Telegraaf.

"Het is duidelijk dat ik het grootste slachtoffer ben van de trainerswissel Bernd Schuster-Juande Ramos. Ramos ziet het kennelijk niet in mij zitten. Als ik het gevoel had dat het wat zou uithalen als ik met hem eens zou praten, dan had ik dat al lang gedaan. Het lijkt me echter zinloos. Hij kan alle dagen mijn kwaliteiten zien", gaat de Heemskerkenaar verder.

Van der Vaart benadrukt ook dat hij helemaal niet bezig is met een vertrek, maar dat hij dat ook niet meer uitsluit. "Het is nog te vroeg om te beslissen. Real Madrid krijgt een nieuwe voorzitter en waarschijnlijk dus ook een nieuwe trainer. Ik heb nog steeds vertrouwen dat het weer goed zal komen. Mocht echter blijken dat de huidige situatie te lang duurt en het WK 2010 voor mij in het gedrang komt, zal ik mening wellicht moeten bijstellen en vertrekken", besluit Van der Vaart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties