Van Persie zet zijn zinnen op Champions League

Jeroen Pyl
| 2 reacties
Van Persie zet zijn zinnen op Champions League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In gesprek met de Engelse krant The Sun heeft Robin van Persie zijn teleurstelling geuit over de miserabel seizoensstart van Arsenal. Toch gelooft de Nederlander volop in een eindzege in de Champions League of FA Cup.

Door de wisselvallige prestaties in de heenronde liepen The Gunners een onoverbrugbare achterstand op op leider Manchester United. Hoewel de landskampioen de voorbije weken zes punten van zijn voorsprong verloor, volgen de Londenaars nog steeds op dertien punten.

“Alleen omdat we op een knullige manier punten hebben laten liggen tegen de kleinere ploegen”, jammert van Persie nu. In 2009 hebben de manschappen van Arsène Wenger de goede vorm weer te pakken. In de kwartfinales van de Champions League wacht Villarreal en ook in de FA Cup doet Arsenal nog mee. Daar bekampen The Gunners in de halve finale stadsgenoot Chelsea.

“Ik wil dit seizoen meer dan ons enkel kwalificeren voor de Champions League. Ik denk dat het mogelijk is om dit seizoen de Champions League te winnen. Dat geldt ook voor de FA Cup”, blijft de Oranje-international ambitieus. (AN)
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties