Verbauwhede ziet zichzelf ooit als Clubs nummer één

Mathias Dumarey
| 22 reacties
Verbauwhede ziet zichzelf ooit als Clubs nummer één
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Glenn Verbauwhede (foto) kent een miserabel seizoen. Zijn uitleenbeurt bij KV Kortrijk werd absoluut geen succes en in de winterstop werd hij door een dispuut weggestuurd. De jonge doelman wil echter enkel nog naar de toekomst kijken.

Glenn Verbauwhede weet momenteel nog niet waar zijn toekomst ligt. Hij wil wel zo snel mogelijk een streep trekken onder dit seizoen. "Het lot van de doelmannen bij Club Brugge hangt aan elkaar vast. Wat doet Stijn Stijnen? Kom ik terug?", aldus de doelman, nog altijd eigendom van Club, die momenteel enkel zijn conditie kan onderhouden bij de reserven.

"Mijn toekomst hangt vast aan de toekomst van Stijn Stijnen, al zou ik er helemaal niet mee inzitten om opnieuw zijn doublure te worden. Ooit zal ik de eerste keeper van blauwzwart worden en ik vang signalen op dat het bestuur die mening deelt", aldus Verbauwhede in HLN

"Momenteel voel ik me conditioneel uitstekend. Mijn hamstringblessure is bijna achter de rug en ik heb al grote honger naar volgend seizoen. Aan KV Kortrijk denk ik gewoon niet meer. Eén rotjaar is nog geen mislukte carrière, hé." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties