Leone legt zich neer bij de degradatie van Bergen

Leone legt zich neer bij de degradatie van Bergen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AEC Bergen lijkt na de nederlaag op het veld van Excelsior Moeskroen zeker te zakken naar de tweede voetbalklasse. Ook voorzitter Dominique Leone lijkt zich daar al bij neer te hebben gelegd.

"Het wordt voor ons nog heel moeilijk. We maken werkelijk een zwart seizoen door. Onze trainer die al na één wedstrijd opstapt, de scheidsrechters die tegen ons fluiten... alles zit werkelijk tegen", aldus Dominique Leone in GvA.

"Officieel werken we nog niet aan een scenario in de tweede klasse want ik wil niemand binnen de club al ontmoedigen. Ik weet ook nog niet of ik zelf nog aan boord blijf. Na zeven jaar voorzitterschap is het tijd om de balans op te maken. Ik heb er veel geld in gestoken, maar wat heeft het opgebracht? We gaan naar tweede klasse, we spelen op een patattenveld en het stadion is nog niet volledig afgewerkt. Als u een opvolger weet, hij mag me altijd bellen. Zonder mij zal het voor Bergen ook moeilijk worden om te overleven op een lager niveau. Ach ja, Walen kunnen geen club leiden zeker", besluit een ontgoochelde Bergen-preses. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties