Cordier: "Ik voel me bevrijd"

De Nijs Michael
| 0 reacties
Cordier: "Ik voel me bevrijd"
Foto: © SC

Michael Cordier stond ooit te boek als een groot talent, maar vorig jaar verdween hij bij Brussels helemaal uit beeld. De tweedeklasser verwees hem op een bepaald moment zelfs naar de tribune, maar intussen gaat het opnieuw uitstekend met de doelman.

Cordier tekende afgelopen winter een contract voor zes maanden op huurbasis bij bekerwinnaar Anderlecht. Intussen is de co-leider uit de Jupiler League uiterst tevreden over de prestaties van Cordier, waardoor de jonge doelman onlangs een contract tot 2012 kreeg. Cordier zelf reageert uiteraard erg enthousiast op dat nieuws.

"Ik had heel weinig tijd om te tonen wat ik in mijn mars had", doet Cordier zijn relaas in La Dernière Heure. "Ik moest het vertrouwen terugvinden dat ik bij Brussels verloren had. Vandaag voel ik me bevrijd. Ik heb hier in enkele maanden tijdens trainingen en matchen met de beloften kunnen bewijzen dat ik het niveau heb."

"Ik weet dat ik moet blijven werken, net zoals Davy Schollen heeft gedaan. Hij is geduldig geweest en heeft uiteindelijk zijn kans gekregen", vervolgt de reservedoelman. "Ik zit niet meer zo ver van mijn beste niveau. Iedere dag spelen met spelers die een hoog niveau halen, dat is ideaal om vooruitgang te boeken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties