KVV heeft het scoren verleerd.

Hendrik De Vriesere
KVV heeft het scoren verleerd.
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook in eigenhuis konden de kanaaljongens geen vuist maken tegen de elfde in de klassering De Pinte, in de tweede ronde liep het wel vierkant. Tal van blesurres in de kern, volgende week naar Nevele die tweede staat in de stand,misschien winst voor Zelzate


KVV-De Pinte   1-2

KVV is de laatste wedstrijden de schaduw tegenover de heenronde, vooral het scorend vermogen sputtert langs alle kanten en heeft blijkbaar het vertrouwen diep aangetast.

Zonder de geschorste, Geert De Poorter en de geblesseerden, Christophe Ost en Sam Soens werd deze wedsrijd aangevat. Na amper 7 minuten kon de vrijstaande Ward Diricks de stand openen voor De Pinte. Dit betekende voor de tegenstander de volledige zekerheid voor het behoud. Pieter Hautekeete(12’) kwam in schietpositie maar een puike redding van de keeper, verhinderde de gelijkmaker. Deze gelijkmaker kwam er toch, na fout op Timmy Haeghens in de fatale zone. Kapitein, Ennio Bogaert(32’) zette de strafschop feilloos om. Net voor de rust had KVV de kans om toch nog met voorsprong de koffie te gebruiken. Pieter kwam in balbezit na een aanval via Kevin Druwé naar Stephen Cox maar miste de kans. Enkele ogenblikken later, Jonas Parmentier speelde de bal naar Pieter maar deze keer bal gaat de bal net naast.

De kans van de wedstrijd was ook voor Piet(55’) die een loeier richting doel stuurde, nu was de deklat de spelbreker. KVV was nu meer en meer in balbezit en De Pinte kwam nog zelden, richting doelgebied. Tom De Neve(73’), na corner in scoringspositie, kon de bal in twee tijden niet over de doellijn krijgen. Jonas(75’) besloot op de keeper . Op een zeldzame tegenaanval kon De Pinte de winninggoal potten via Oswin Buysse en was de wedstrijd gespeeld. Deze overwinning betekende voor de begonia-boys de zekerheid om volgend seizoen terug in tweede te kunnen aantreden. Voor KVV is het een seizoeneinde geworden in mineur met vier nederlagen op rij. Hopelijke kunnen de KVV-spelers tijdens de eindronde nog eens hun ware kwaliteiten aantonen en bewijzen dat dit een tijdelijke, mindere periode was.

Voor de wedstijd op Nevele kan geen beroep gedaan worden op de geschorsten: Geert De Poorter en Timmy Haeghens; Evenmin op de geblesseerden: Sam Soens en Christophe Ost

KVV speelde met : Dimitri De Buck-Niko De Letter-Tom De Deneve-Noam Dierickx-Stephen Cox- Pieter Hautekeete-Ennio Bogaert(80’Gaetan Copermans)-Kristof Janssens-Kevin Druwé(80’Stef Beauprez)-Jonas Parmentier-Timmy-Haeghens(83’Sven Saey).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (2A)

Nieuwste reacties