Verbist: "Het mag hard gespeeld worden"

De Nijs Michael
| 21 reacties
Verbist: "Het mag hard gespeeld worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Johan Verbist maakt zich op voor één van de belangrijkste partijen uit zijn carrière. De 43-jarige international moet de eerste testmatch tussen Anderlecht en Standard in goede banen leiden. Verbist beseft dat dat geen makkelijke opdracht zal worden.

Anderlecht en Standard schoten de voorbije dagen met scherp naar elkaar, wat de druk nog opvoert. Bovendien moeten zowel bij Standard als bij Anderlecht enkele spelers uitkijken voor een fatale gele kaart, waardoor ze de terugmatch zouden moeten missen. Scheidsrechter Verbist beseft dat zijn leiding met argusogen gevolgd zal worden.

Olivier Deschacht vroeg eerder deze week om een volwassen wedstrijdleiding met een scheidsrechter die op zijn Engels durft fluiten. "Dat zal van de spelers zelf afhangen", reageert de ref in HLN. "Als zij het fair houden, moet ik zelfs geen kaarten trekken. Maar uiteraard zullen ze opgedraaid zijn, gezien de belangen die op het spel staan. En daar houd ik ook wel rekening mee. Het mag dus hard, zolang het fair gespeeld wordt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties