De Mul: "Was nooit top bij Genk"

Mathias Dumarey
| 16 reacties
De Mul: "Was nooit top bij Genk"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Tom De Mul (foto) zag door een letsel aan de adductoren zijn seizoen vroeger eindigen. Daarom loopt hij er morgen niet bij in de bekerfinale. De Antwerpenaar is niet onverdeeld gelukkig over zijn uitleenbeurt. "Ik was hier nooit top."

Tom De Mul heeft het behoorlijk lastig met het feit dat hij de bekerfinale van morgen moet missen. "Je ziet die finale dichter komen en hoe de andere spelers er naar toeleven. Zelf moet je wel je eigen revalidatieprogramma volgen. Dit is voor mij echt een wrang afscheid bij Genk", aldus de buitenspeler in HLN.

De Mul is niet echt tevreden over zijn passage van een half jaar bij de Limburgers. "De bedoeling voor mij was om hier veel te kunnen spelen en dat is ook gebeurd. Mentaal heeft deze periode me zeker heel veel deugd gedaan. Ik heb het voetbalplezier teruggevonden. Genk was belangrijk voor mijn zelfvertrouwen. Nu is er voor mij de uitdaging om in Spanje iemand te worden. België is voor mij geen optie meer, tenzij dat ik bij een club terechtkom die voor de titel speelt", gaat De Mul verder.

"Ik ben hier nooit top geweest ook al startte ik vijftien keer aan een wedstrijd en scoorde ik alles samen zeven doelpunten. Ik zat hier misschien aan 70 of 80 procent van mijn mogelijkheden en toch kon ik soms nog het verschil maken", besluit De Mul die nog altijd onder contract staat bij de Spaanse topclub FC Sevilla.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties