Bölöni weet nog niet of hij bij Standard blijft

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Bölöni weet nog niet of hij bij Standard blijft
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni (foto) slaagde er in om Standard Luik voor de tweede keer op rij kampioen van België te maken. De coach weet echter nog niet of hij bij de Rouches gaat blijven. Deze week staat een nieuw onderhoud met de clubdirectie op het programma.

"Deze week staat er opnieuw een onderhoud gepland met de directie van Standard. We zitten op dezelfde golflengete, maar over een aantal zaken moet er nog gepraat worden. De kans is groot dat we de samenwerking zullen verderzetten, maar ik moet nog even nadenken", aldus Laszlo Bölöni in HLN.

Bölöni beseft dat hij volgend seizoen voor een loodzware opgave zou staan mocht hij aan het roer blijven van de Standard-selectie. "De erfenis die ik zou achterlaten, weegt zwaar. Voor mijn opvolger of voor mij zal de lat zeer hoog gelegd worden. Beter doen dan nu zou moeilijk worden."

"Ik zal uiterlijk over tien dagen een beslissing genomen hebben. Het had ook vroeger gekund, maar de voorbije weken heb ik de beslissing over mijn toekomst opzij geschoven om me te kunnen concentreren op het behalen van een landstitel. Ook voorstellen van andere clubs heb ik aan de kant gezet. Om welke clubs het gaat, is nu niet van belang", besluit Bölöni. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-0 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties