Mascherano wil Tevez op Anfield

Yves Dekoning
| 1 reacties
Mascherano wil Tevez op Anfield

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als het van Javier Mascherano afhangt speelt Carlos Tevez volgend seizoen voor Liverpool. Aangezien hij de voorbije twee seizoenen voor Manchester United uitkwam ligt een transfer wel gevoelig.

Sinds Carlos Tevez aankondigde dat hij niet langer bij Manchester United wou spelen, gonst het van de geruchten over een mogelijke overgang naar Liverpool FC. De 25-jarige Argentijn is eigendom van een makelaarsbureau en werd uitgeleend aan Man Utd. Hierdoor moet Rafael Benitez niet met zijn rivaal aan tafel gaan zitten, maar toch ligt een transfer gevoelig. Tevez heeft ten slotte wel twee jaar gespeeld voor de grote concurrent en de haatgevoelens jegens "Scum" zitten diep bij veel fans.

Ten minste één speler zou heel blij zijn als Tevez wel bij Liverpool terecht zou komen. Javier Mascherano kwam samen met Tevez over van Corinthians naar West Ham. Ook zijn ze ploegmaats bij de Argentijnse nationale ploeg. "Het zou geweldig zijn om Carlos hier bij me te hebben, ik weet hoe goed hij is. Ik weet niet hoe de situatie is, maar begrijp wel dat het moeilijk ligt. Ik kan alleen zeggen dat het een goede speler en een goede persoon is. We hebben een schitterend team en we moeten niet veel meer verbeteren, maar misschien kunnen die paar versterkingen wel het verschil maken in de titelstrijd volgend seizoen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties