Soetaers vertrekt zo goed als zeker naar Cyprus

De Nijs Michael
| 2 reacties
Soetaers vertrekt zo goed als zeker naar Cyprus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het staat zo goed als vast dat Tom Soetaers volgend seizoen aan de slag gaat in Cyprus. Het is echter nog niet zeker dat APOEL Nicosia de speler van Genk binnenhaalt, ook aartsrivaal Omonia Nicosia maakt namelijk jacht op de handtekening van de Belg.

Het bestuur van Racing Genk wil Soetaers deze zomer geen nieuw contract aanbieden, waardoor de linkspoot transfervrij op zoek kan gaan naar een nieuwe werkgever. Onder andere STVV en Germinal Beerschot toonden interesse, maar de Belg kiest met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid voor het zonnige Cyprus.

De zaakwaarnemers van Soetaers zijn volgens HBvL voor 95% rond met Cypriotisch kampioen APOEL Nicosia. Toch kan de club, die straks aantreedt in de tweede voorronde van de Champions League, niet al te gerust zijn in de komst van de linkspoot. Ook aartsvijand Omonia Nicosia wil de speler van Genk namelijk aantrekken.

Soetaers zelf keert vanavond terug uit vakantie. De middenvelder bespreekt de zaak donderdag met zijn managers, volgend weekend trekt hij zelf naar Cyprus. Wellicht beslist Soetaers dan of hij kiest voor de kampioen of de nummer twee uit de play-offs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties