Anderlecht van de partij op tornooi van Guadiana

De Nijs Michael
| 9 reacties
Anderlecht van de partij op tornooi van Guadiana
Foto: © SC

Net als heel wat andere eersteklassers, maakt ook Anderlecht werk van de voorbereiding op volgend seizoen. De Brusselaars hadden al enkele oefenpartijen vastgelegd en nu raakte bekend dat paars-wit ook zal deelnemen aan het tornooi van Guadiana.

De spelers van Anderlecht worden op 18 juni in het Astridpark verwacht voor medische en fysieke testen. Op maandag 22 juni staat de eerste training op het programma. De eerste oefenmatch van paars-wit zal traditioneel in Knokke afgewerkt worden, op 27 juni geven de hoofdstedelingen de kustploeg partij.

Zoals eerder al bekend raakte, zal Anderlecht 3 dagen later afzakken naar het veld van Eendracht Aalst. Tijdens de zevendaagse stage in het Oostenrijkse Innsbruck (6 juli -12 juli) staan 2 oefenmatchen op het menu. Op 7 juli is Zenit Sint Petersburg de tegenstander, de tweede oefenpartner werd nog niet vrijgegeven.

Van 13 juli tot en met 15 juli traint Anderlecht opnieuw in België, 16 juli zakken de Brusselaars af naar het tornooi van Guadiana. Ook de Portugese teams Olhanense en Benfica nemen deel, net als het Spaanse Athletic Bilbao. Tot slot wordt op 22 juli een wedstrijd gespeeld tegen KST Wetteren. De fanday van paars-wit vindt plaats op 26 juli.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties