Denilson wil Vietnamese fans terugbetalen

Denilson wil Vietnamese fans terugbetalen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Denilson ontgoochelde afgelopen weekend de talrijk opgekomen Vietnamese fans door negentig minuten langs de kant te blijven. Nochtans hadden dertigduizend fans aan fel verhoogde toegangsprijzen een ticket gekocht om hem aan het werk te zien.

Denilson tekende vorige week een contract bij het Vietnamese Xi Mang Hai Phong en dat leidde tot heel wat enthousiasme in het Aziatische land. De ooit duurste voetballer van het jaar veroorzaakte een stormloop naar het stadion, maar daar ontgoochelde hij de aanwezige supporters door geen seconde op het veld te verschijnen om zijn debuut te maken.

De vele supporters hadden extra hoge ingangsprijzen betaald om de Braziliaan aan het werk te zien. Het voormalige dribbelwonder beseft nu dat hij toch iets had moeten doen en heeft besloten om iedereen terug te betalen. "Liefst dertigduizend man was naar het stadion gekomen, maar zij werden allemaal teleurgesteld. Niet alleen verloor Xi Mang Hai Phong met 2-0", wist de Vietnamese minister van Sport nog te zeggen. Naar verluidt zou Denilson ook last hebben van een knieblessure die hem nog een maand aan de kant zou houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties