Manchester heeft plannen met geld van Ronaldo

Jimmy Wouters
| 18 reacties
Manchester heeft plannen met geld van Ronaldo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren werd de wereld verrast met het nieuws dat Cristiano Ronaldo Manchester United voor het gigantische bedrag van 94 miljoen euro inruilt voor Real Madrid. De Engelsen hebben alvast plannen met het geld.

Zo zou Luis Antonio Valencia de opvolger moeten worden van de Portugese stervoetballer. De aanvaller van Wigan zou volgens L'Equipe voor een bedrag van 25 miljoen euro richting Manchester verhuizen.

Mogelijk gaat Manchester United ook werk maken van de komst van Karim BenzemaAlex Ferguson is al geruime tijd geïnteresseerd in de Franse spits, maar deed tot dusver nog nooit een bod. Bij Lyon zijn ze alvast bereid om te luisteren.

"Olympique Lyon wil Karim Benzema behouden, maar ik zeg niet dat Benzema niet te koop is", liet Lyonvoorzitter Jean-Michel Aulas onlangs nog weten. Ook Benzema zelf ziet een transfer richting Engeland zitten.

Wil Ferguson Benzema komend seizoen op Old Trafford zien rondlopen, zal hij wel diep in de buidel moeten tasten. Volgens L'Equipe hangt er namelijk een prijskaartje van 45 miljoen rond de Franse international. (AN)


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties