Mourinho moet Deco weer wat spelplezier bezorgen

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Mourinho moet Deco weer wat spelplezier bezorgen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is al langer bekend dat de Portugese middenvelder Deco Chelsea FC wil verlaten. Het liefst van al wil hij richting Inter Milaan verhuizen waar hij zijn ex-coach van bij Porto José Mourinho zou terugvinden.

Deco zal bij een vertrek maar één jaar aan de slag geweest zijn bij Chelsea. Afgelopen zomer kwam hij over van FC Barcelona. Nu wil hij naar Inter Milaan om het spelplezier terug te vinden.

"Ik wil me weer gelukkig voelen en dat is bij Chelsea absoluut niet meer het geval. Ik zou in de toekomst graag weer met José Mourinho willen werken. Hij staat garant voor succes en ik zou daar erg blij mee zijn. ik weet dat de clubs al met elkaar hebben gesproken. Ik kan nu enkel nog afwachten", aldus de Portugese international tegenover de Britse openbare omroep.
Deco heeft in Londen nog een contract tot de zomer van 2011.

Deco werkte met Mourinho samen bij FC Porto. Samen veroverden ze in 2004 de Champions League. Het is niet verwonderlijk dat de middenvelder Mourinho de beste trainer uit zijn carrière noemt. "Het is nu vooral belangrijk dat ik naar een club kan waar ik het spelplezier kan terugvinden. Bij Chelsea is dat absoluut het geval niet meer."



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties