Wie bood voor Liverpool op Lavezzi?

Yves Dekoning
| 2 reacties
Wie bood voor Liverpool op Lavezzi?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar ligt de waarheid als je manager beweert dat Liverpool FC een bod op je uitbracht, maar zowel Napoli als Liverpool dat ontkennen? Hopelijk weet aanvaller Ezequiel Lavezzi zelf nog waar de klepel hangt.

Argentijns international Ezequiel Lavezzi speelt momenteel voor Napoli. Een half jaar geleden had Chelsea interesse in de 24-jarige aanvaller en nu zou Liverpool aan zijn deur kloppen. Alejandro Mazzoni, de manager van Lavezzi, beweerde vorige week dat de Reds een bod hadden uitgebracht.

Rafael Benitez reageerde snel en beweerde dat er geen enkel contact was. Volgens hem had Liverpool zelfs geen enkele intentie om in de toekomst voor Lavezzi te gaan.Bij Napoli is algemeen directeur Pierpaolo Marino duidelijk: "Napoli heeft via officiële kanalen geen enkel verzoek in verband met Lavezzi ontvangen. Hij heeft een contract bij ons en staat niet op de transferlijst."

Mazzoni is er echter van overtuigd dat de andere liegen en dat er wel degelijk een bod van twaalf miljoen pond werd uitgebracht: "Marino blijft liegen. Ik blij er bij dat een door de FIFA erkende makelaar voor Liverpool een bod bij Napoli heeft gedaan. Dat is de formele procedure omdat Lavezzi een contract heeft en dus niet rechtstreeks mag worden benaderd."

Lavezzi heeft nog een contract tot 2012 bij Napoli, maar zou hengelen naar een verbeterde overeenkomst. Probeert zijn manager op deze manier zijn loon op te drijven of is de interesse van Liverpool toch gemeend? Overigens zou ook Chelsea opnieuw op zijn handtekeningazen volgens de Italiaanse pers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties