Boussoufa mist wellicht voorronde Ch. League

Mathias Dumarey
| 18 reacties
Boussoufa mist wellicht voorronde Ch. League
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De kans is vrij groot dat Mbark Boussoufa (foto) niet zal kunnen meedoen aan de derde voorronde van de Champions League. De Marokkaan mag nog niet veel doen na zijn kaakbeenbreuk. Voetballen is al helemaal uit den boze.

"Er was na de operatie een herstelperiode van acht weken vooropgesteld. Gedurende die acht weken mag er dan ook nog eens niets misgaan. Anders zou hij het risico lopen om nog eens drie maanden extra out te zijn", zegt Anderlecht-trainer Ariël Jacobs in HLN.

"Voor de stage (van 6 tot 12 juli) ondergaat hij nog eens een radiografie. Als er dan nog steeds de minste twijfel is, nemen we zeker geen risico en gaat hij niet mee. Zelfs als hij wel mee op stage zou kunnen vertrekken, blijft het opletten geblazen. Hij zal ginds wel alles kunnen doen, maar wedstrijden spelen kan zeker nog niet", gaat Jacobs verder.

"Voorlopig moet Mbark Boussoufa nog alle contact vermijden. Hij mag momenteel niet eens lopen omdat de schokken nefast kunnen zijn voor zijn kaak. Hij moet zich dus beperken tot wat fietsen en aquatraining", besluit Jacobs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties