Barcelona ziet wel wat in Forlan

Yves Dekoning
| 7 reacties
Barcelona ziet wel wat in Forlan

Barcelona is op zoek naar een nieuwe aanvaller en heeft twee topspitsen op het oog. De club anticpeert daarmee op een mogelijk vertrek van Samuel Eto'o. Deze kreeg wel een nieuw contractvoorstel.

 
Barcelona wacht nog steeds op de beslissing van Samuel Eto'o. De Kameroense aanvaller kreeg een contract voor twee seizoenen voorgelegd. Maar hij geniet ook verregaande interesse van Manchester City, Manchester United en AC Milan.Milan heeft geld door de verkoop van Kaka en Man Utd verkocht Cristiano Ronaldo. Beide clubs kregen een hoop poen van Real Madrid. Man City heeft dan weer een rijke investeerder.

Ondertussen heeft Barcelona een bod uitgebracht op David Villa (Valencia). De Spaanse international staat ook in de belangstelling van onder meer Real Madrid. Joan Laporta gaf toe dat de club in ieder geval een aanvaller wil aantrekken en bracht twee namen naar voor. Naast Villa is er nog interesse in Diego Forlan. De spits van Atlético Madrid werd afgelopen seizoen topschutter in de Primera Division. Forlan zou ook op de lange lijst van Liverpool FC staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties