Proto: "Ik dacht aan vertrek bij Anderlecht"

Anthony Van der Planken
| 12 reacties
Proto: "Ik dacht aan vertrek bij Anderlecht"
Foto: © SC

Silvio Proto maakt na een sterk jaar bij Germinal Beerschot zijn comeback bij Anderlecht. De keeper hoopt straks ook in doel te staan bij paars-wit, al is dat nog niet helemaal zeker.

"De eerste match in de voorrondes van de Champions League zal alles duidelijk maken", vertelt Proto in HNB. "De coach gaat daar met zijn beste elftal spelen en dus ook met zijn eerste keeper. Die ploeg begint wellicht ook aan de competitie."

"Wat er gebeurt als ik niet op het veld sta? Daar denk ik nog niet aan. De keepers die niet zullen spelen, zullen uiteraard zwaar ontgoocheld zijn. De Anderlecht-directie heeft echter altijd gezegd dat ik hun eerste keeper ben voor de toekomst en dat geeft mij nu het nodige vertrouwen."

"Er is een moment geweest dat ik me hier niet zo goed in mijn vel voelde. Ik was het niet beu op Anderlecht, maar het was een grote frustratie dat ik geen eerste keeper was. Ik heb er toen zelfs aan gedacht om Anderlecht definitief te verlaten. Ik heb met clubs gesproken waarvan ik de namen hier niet ga noemen. Ik moest gewoon spelen om vooruitgang te boeken. Nu hoop ik toch mijn kans te krijgen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties