Jacobs zou nog een extra spits willen

De Nijs Michael
| 6 reacties
Jacobs zou nog een extra spits willen
Foto: © SC

Anderlecht heeft heel wat aanvallende spelers in zijn kern, maar toch zou Ariël Jacobs er graag nog een spits bij hebben. De vraag is echter of het bestuur oren heeft naar de vraag van de coach.

Donderdag kon Tom De Sutter niet trainen omdat hij last heeft van zijn scheenbeen. Als de aanvaller een zware blessure zou oplopen, krijgt Anderlecht opnieuw te maken met een aanvallend probleem. "Ik kan begrijpen dat het bestuur nu niet aan een nieuwe spits denkt", reageert Jacobs in HLN. "Ook al zou ik het misschien anders willen. We gaan eerst kijken hoe het met Frutos is. Als we nu iemand halen en iedereen is fit, zitten we met negen spitsen."

Anderlecht zag deze zomer nog geen grote namen vertrekken, concurrent Standard moet het volgend seizoen zonder sterkhouder Oguchi Onyewu stellen. De Amerikaan, die nog onder Jacobs speelde bij La Louvière, trekt naar AC Milan. "Mooie transfer", kijkt Jacobs over de clubgrenzen heen in GvA. "Vreemd hoe het soms kan gaan. Metz moest hem destijds niet meer hebben. Nu zit Onyewu bij Milan en Metz in tweede klasse."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties