Maric wil naar Belgische topclub

Anthony Van der Planken
| 53 reacties
Maric wil naar Belgische topclub
Foto: © SC

Milos Maric wil nog deze zomer vertrekken bij AA Gent. Dat vertelde de middenvelder aan de vooravond van Gents Europese wedstrijd tegen Naftan. Het liefst wil Maric naar een Belgische topclub.

"Om eerlijk te zijn: ik was ook een beetje verbaasd dat er zo weinig interesse voor mij was", vertelt Maric in GvA. "Bochum nam contact op met Gent, maar plots lag dat stil. En Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck heeft eens verklaard gecharmeerd te zijn van mij, maar ik heb niks meer gehoord. Maar goed, de transferperiode is nog niet gedaan, het kan nog altijd gebeuren. Ik schat de kansen dat ik blijf op 50-50."

"Na de match tegen Naftan ga ik met de clubleiding praten over mijn toekomst. Mijn contract loopt eind dit seizoen af. Misschien kunnen ze mij overtuigen om vijf jaar bij te tekenen. Gent groeit naar de top, maar het gaat niet snel genoeg voor mij. Ik ben al 27 jaar, hé. Het is tijd om een stap voorwaarts te zetten. Ik droom van een Belgische topclub. Standard, Anderlecht, Club Brugge. Fysiek, technisch en mentaal voel ik me daar klaar voor."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties