Roeselare stuurt De Wagt voorlopig door

Roeselare stuurt De Wagt voorlopig door

Christ De Wagt hoeft voorlopig niet op een contract bij KSV Roeselare te rekenen. De Nederlander kon de West-Vlamingen niet volledig overtuigen.

Christ De Wagt zal de Roeselaarse rangen niet meteen versterken. De speler van Cambuur trainde de voorbije dagen mee op Schiervelde, maar werd er wandelen gestuurd. "Ze hebben mij laten weten dat ik voorlopig geen contract krijg", aldus de verdediger tegen ELF Voetbal. "De club kan slechts investeren in één speler en wil eerst goed rondkijken. Ze twijfelen nog."


Het is niet de eerste keer dat De Wagt een njet krijgt. Eerder deze maand stuurde ook Inverness de 24-jarige speler door. "Ze hebben geen duidelijke reden gegeven, maar het gaat in ieder geval niet door. Erg jammer, want ik had er een goed gevoel over."


Toch geeft De Wagt de hoop op een contractvoorstel bij Roeselare niet op. "Ik hoop stiekem dat Roeselare nog contact opneemt, maar die kans schat ik niet groot. Misschien komt er nog wat anders. Zo niet, dan richt ik me helemaal op Cambuur. Ik heb daar nog een éénjarig contract."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties