Copenhagen en Maribor doen het goed

Philippe Crols
| 0 reacties
Copenhagen en Maribor doen het goed
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de voorlaatste voorronde van de Champions League hebben FC Copenhagen en Maribor goede zaken gedaan. Beide teams wonnen hun heenwedstrijd en lijken op weg naar de vierde en laatste kwalificatieronde.

FC Zürich (Zwitserland) - Maribor (Slovenië)  2-3

Tijdens het eerste halfuur werd er vlot gescoord. Er waren nog geen vijf minuten weggetikt of ex-PSV'er Johan Vonlanthen had al raak getroffen. De Slovenen waren echter niet van slag en sloegen via Marcos tweemaal terug. Na een halfuur zorgde Eric Hassli opnieuw voor een gelijke stand. Vijf minuten na rust legde Zoran Pavlovic de eindstand vast. Hij bezorgde de bezoekers een hele goede uitgangspositie.


FC Copenhagen (Denemarken) - Stabaek (Noorwegen)  3-1


FC Copenhagen heeft het eerste bedrijf van een Scandinavisch onderonsje tot een goed einde gebracht. Jesper Gronkjaer (foto, ex-Chelsea en ex-Ajax) scoorde al snel de eerste goal van de avond. Cesar Santin verdubbelde nog voor de pauze de voorsprong. De Noren wilden absoluut scoren in Denemarken en slaagden vijf minuten na rust in hun opzet via Palmi Palmasson. Een laat strafschopdoelpunt van Santin zorgde ervoor dat Copenhagen met een bonus van twee doelpunten naar Noorwegen kan afzakken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties