O'Neill: "City kan de Premier League winnen"

Mathias Dumarey
| 1 reacties
O'Neill: "City kan de Premier League winnen"

Martin O'Neill, de manager van Aston Villa is ervan overtuigd dat Manchester City de Premier League kan winnen. De meningen onder de Engelse manager zijn trouwens erg verdeeld over de kansen van 'The Citizens'.

"Favoriet zal Manchester City volgend seizoen niet zijn, maar ze kunnen wel degelijk meedoen om de titel", zegt Martin O'Neill. "Het elftal heeft het in zich om tot grote hoogtes te komen. Wat er bij hen nu gebeurd is, doet me denken aan de situatie van Chelsea enkele jaren terug. Ze bewezen toen dat het mogelijk is om een succesvol team te kopen. Ik ben erg benieuwd hoe Manchester City dit seizoen zal presteren. Ik geef ze een goede kans om de titel te pakken", laat de Aston Villa-manager weten in de Engelse pers.

Manchester City werd vorig jaar overgenomen door investeerders uit Abu Dhabi. De ploeg haalde met het oog op volgend seizoen Emmanuel Adebayor en Kolo Touré (beiden Arsenal), Carlos Tévez (Manchester United) en Gareth Barry (Aston Villa). Manchester City is overigens nog niet uitgewinkeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties