Bölöni wil niet meer naar persconferenties

Anthony Van der Planken
| 20 reacties
Bölöni wil niet meer naar persconferenties
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni is niet van plan om na de wedstrijd nog naar de persconferentie met de twee trainers te gaan. Dat is nochtans een traditie in het Belgische voetbal.

Na een Belgische competitiewedstrijd zijn de trainers van beide ploegen steeds aanwezig op een gezamelijke persconferentie. Daar geven ze hun visie op de match. Standard-trainer Laszlo Bölöni, die vorig jaar ook al een tijdje weigerde te praten met de journalisten van Belgacom TV, ziet dat nu niet meer zitten.

Naar eigen zeggen heeft het geen zin om samen met de trainer van de tegenpartij een persconferentie te geven, aangezien die vaak Nederlands spreekt en hij daar toch niets van begrijpt.

Standard stuurde dan ook een brief naar alle andere eersteklassers met de uitdrukkelijke vraag om vanaf nu een aparte persconferentie te voorzien voor Bölöni. De andere clubs zijn echter niet van plan daar gehoor aan te geven. Anderlecht en een reeks Vlaamse clubs reageerden negatief. Ook Charleroi liet weten niet te zullen meewerken. "Op Charleroi doen u en uw trainer zoals wij het u zeggen, anders blijft u maar thuis", aldus manager Mogi Bayat in HLN.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties