Mäkelä: "Hopen op een slechte dag van Club"

Mäkelä: "Hopen op een slechte dag van Club"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ilkka Mäkelä doet er ondanks een vrij goede uitgangspositie van zijn team FC Lahti alles aan om de druk weg te houden van zijn spelers. Hij schat Club Brugge nog altijd hoog in en hoopt op een slechte dag van de West-Vlamingen.

FC Lahti staat er tegen Club Brugge allesbehalve slecht voor na de 3-2-nederlaag in de heenwedstrijd. De Finnen hebben aan een 1-0-zege genoeg om door te stoten naar de volgende ronde. Het Lahden-stadion in Lahti zal vollopen voor de wedstrijd van vanavond en dat is overigens voor het eerst in de dertienjarige historie van de fusieclub.

"Ik hoop dat mijn ploeg niet onder de indruk zal zijn van het volle stadion. Dat zullen ze bij Club Brugge zeker niet zijn want ze zijn het gewoon om voor 25.000 mensen te spelen. We staan vanavond voor de grootste uitdaging van het jaar. We zullen een groot hart moeten hebben, defensief foutloos moeten zijn en de fans zullen ons voor honderd procent moeten steunen. We hopen op een slechte dag van Club Brugge en dat wij een superdag kennen", aldus coach Ilkka Mäkelä in HLN.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties