Genk meldt zich voor Aloys Nong

De Nijs Michael
| 51 reacties
Genk meldt zich voor Aloys Nong
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk is druk op zoek naar versterking. De Limburgers zijn in hun zoektocht uitgekomen Achter de Kazerne. Hein Vanhaezebrouck is namelijk gecharmeerd door de prestaties van Aloys Nong.

In de wandelgangen van de Cristal Arena circuleert de naam van Nong al langer, maar sinds gisteren is de Limburgse interesse ook officieel. Racing Genk heeft namelijk contact opgenomen met Fi Vanhoof, sportdirecteur bij KV Mechelen. Als Nong ook effectief naar Genk zou verkassen, wordt hij herenigd met trainer Hein Vanhaezebrouck. De coach had Nong ook in Kortrijk al onder zijn hoede.

"Ik ben uiteraard gecharmeerd," reageert Nong zelf in GvA. "En in mijn contract staat een clausule die een vertrek toelaat. Maar eigenlijk wil ik helemaal niet weg bij KV - daarvoor ben ik hier veel te gelukkig. Maar ik hoop wel dat de clubleiding deze week met me komt praten over een aangepast contract."

"Niet dat ik zo'n geldwolf ben, hoor", verzekert de aanvaller uit Kameroen. "Maar op dit moment vind ik niet dat ik gepast beloond word voor wat ik op het veld laat zien. Enfin, ik zie wel wat er gebeurt, maar een ding is zeker: ik wil het liefst bij KV blijven. Indien ik alsnog vertrek, dan zou dat met bijzonder veel pijn in het hart zijn. Het woord is aan KV."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties