Stijnen: "Poznan ligt niet wakker van ons"

Stijnen: "Poznan ligt niet wakker van ons"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgenavond speelt Club Brugge in Wronki de belangrijke uitwedstrijd in de laatste voorronde van de Europa League tegen Lech Poznan. De Polen liggen volgens Club-doelman Stijn Stijnen (foto) niet wakker van hun Belgische opponent.

"Toevallig zag ik de loting op televisie. Toen voor hen Club Brugge uit de trommel kwam, toonden ze de bestuursleden van Poznan en die zaten alle drie te juichen. Ik heb het bestuur van Club Brugge nooit weten juichen bij de loting, tenzij misschien als het verzekerd was van een affiche tegen een wereldploeg. Om maar te zeggen dat wij als Belgen niet moeten denken dat we er zomaar zullen overlopen", aldus Stijn Stijnen in HNB.

"Bij Poznan zijn ze niet onder de indruk van Club Brugge. Dat neemt echter niet weg dat we hoegenaamd de groepsfase absoluut willen halen. Angst mag je niet hebben. Onze bedoeling is om ginds een goed resultaat neer te zetten. We hebben twee wedstrijden. Het belangrijkste in Europa is om buitenshuis een goal te scoren. Dat wordt de opdracht: liever 1-1 dan 0-0."

De wedstrijd wordt morgen niet in Poznan afgewerkt maar wel in het 60 kilometer verder gelegen stadje Wronki. Dit omdat het stadion van Lech wordt gerenoveerd voor het EK 2012 dat dan in Polen en Oekraïne wordt gespeeld. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties