Sevilla ziet wat in Defour

De Nijs Michael
| 2 reacties
Sevilla ziet wat in Defour
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Defour werd eerder deze zomer al aan Real Madrid gelinkt, maar tot een transfer kwam het niet. Toch mag de middenvelder nog hopen op een avontuur in de Primera Division, want ook Sevilla volgt de Rode duivel op de voet.

Steven Defour dirigeerde Standard twee seizoenen op rij naar de landstitel en dat is uiteraard ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. De Rode Duivel werd deze zomer aan een hele resem clubs gelinkt, maar voorlopig speelt hij zijn thuismatchen nog steeds op Sclessin.

Mogelijk komt daar in de laatste dagen van de transferperiode toch nog verandering in. Het Spaanse Marca weet namelijk dat Sevilla meer dan gewone belangstelling toont voor de middenvelder. Volgens de sportkrant heeft de nummer drie uit de voorbije Primera Division zelfs al geïnformeerd bij Standard. 

Sevilla treedt in september aan in de Champions League. Defour zou bij de Spaanse subtopper de derde Belg kunnen worden, de club heeft met Tom De Mul en Geoffrey Martens namelijk al twee landgenoten in haar rangen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties