Ceulemans: "Verdiende zege Zulte Waregem"

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Ceulemans: "Verdiende zege Zulte Waregem"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

“We zitten in de hoek waar de klappen vallen”, trapt Jan Ceulemans een open deur in op de persconferentie. Westerlo ging tegen Zulte Waregem kopje onder in de 92ste minuut.

Ceulemans was echter niet te beroerd om toe te geven dat Westerlo al meermaals goed was weggekomen. “Na de 1-1 hoop je dat zij de missers aan elkaar blijven rijgen en dat je zelf nog een keer over de middenlijn kan komen en er eentje inleggen.”

“We hebben nog geprobeerd, maar laten we wel duideijk stellen: dit is een oververdiende overwinning voor Zulte Waregem.”, aldus de Caje. “In de tweede helft krijgen ze drie-vier uitstekende kansen om de wedstrijd definitief in een beslissende plooi te leggen.”

“Het is alleen jammer dat we in de 92ste minuut moeten verliezen. Bovendien valt Nico Van Kerckhoven (elleboogstoot, nvdr.) geblesseerd uit. We hebben nu veertien dagen tijd om alles op een rijtje te zetten. Hopelijk kunnen we tegen dan enkele spelers recupereren en komen er nog enkele verse krachten bij. Dan zien we wel hoe het verder moet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties