Buffel: "Match zelf uit handen gegeven"

Nico Wieme
| 2 reacties
Buffel: "Match zelf uit handen gegeven"
Foto: © SC

Thomas Buffel bracht Cercle op 2-0 tegen Club Brugge, maar kon nadien niets anders dan toezien hoe zijn team toch nog het onderspit moest delven tegen de buren.

“We zaten onmiddellijk goed in de match en kwamen snel op 2-0”, begon Thomas Buffel zijn praatje. “Club komt dan weer in de match met een afgeweken bal. Jammer dat het zo moest lopen, maar dat is voetbal. Cercle kreeg op het einde nog wel wat kansen op de gelijkmaker, maar het mocht niet zijn.”

 

“Bij de 2-1 zijn we te veel op zekerheid gaan spelen”, uitte Buffel lichte kritiek op de toegepaste tactiek. “Dat is door Club afgestraft. Bij de derde treffer gaat er wel een duwfout vooraf, maar de ref wou het blijkbaar niet zien. Het is sneu om zo te verliezen.”

 

“We hebben de match zelf uit handen gegeven”, was de middenvelder streng. “Dat is in het verleden nogal gebeurd. Het was zeker geen groots Club waartegen we vandaag speelden, maar toch kunnen zij eerst nog gelijkmaken en uiteindelijk winnen.”

 

Blijft Buffel nu bij Cercle of zit er nog een transfer in? “Waarschijnlijk blijf ik bij Cercle”, liet de ex-Rangersspeler de deur toch nog op een kleine kier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties