Stug Bolton buigt met tien voor Liverpool

Yves Dekoning
Stug Bolton buigt  met tien voor Liverpool

Liverpool FC heeft met 2-3 gewonnen in Bolton. De Reds kwamen twee keer op achterstand, maar trokken uiteindelijk tegen tien man aan het langste end.

Het zag er geruime tijd naar uit dat Liverpool FC opnieuw onderuit zou gaan. Maar de dubieuze rode kaart voor Sean Davis deed de partij kantelen. Kevin Davies had Bolton na een half uur spelen op voorsprong gebracht door een hoekschop binnen te tikken. Met een laag schot zorgde Glen Johnson voor de gelijkmaker.

Vlak na rust bracht Tamir Cohen met een knap schot Bolton opnieuw voor, 2-1. Na de rode kaart voor Davis nam Liverpool het commando over. Steven Gerrard knalde nog tegen de paal, maar Fernando Torres tekende wel voor de 2-2. Zeven minuten voor tijd legde Gerrard de eindstand vast op 2-3. De drie punten en de prestatie van aanvoerder Gerrard zijn een opluchting voor Liverpool, maar om mee te doen voor de titel zal het niveau toch moeten stijgen.