Simons wil zichzelf terugknokken in de basis

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Simons wil zichzelf terugknokken in de basis
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timmy Simons (foto) zat bij de wedstrijd tegen FC Groningen op de bank. Dat is onze landgenoot nog niet vaak overkomen sinds hij bij PSV Eindhoven aan de slag is. Simons wil niet bij de pakken blijven zitten en wil terugknokken.

"Het is voor mij inderdaad een nieuwe situatie", liet Timmy Simons vandaag optekenen in het Eindhovens Dagblad. "Volslagen verrast met de beslissing van de coach (Fred Rutten, nvdr) was ik niet. De trainer en ik hebben een open communicatie. Ik ben me ervan bewust dat ik een aantal zaken moet oppikken. Wat? Dat houd ik binnenskamers. Ik moet daarmee aan de slag en zal dat ook doen. De hele groep gaat daarmee aan de slag", aldus de Rode Duivel.

Simons panikeert geenszins. "Het gaat om het collectief en niet om het individu. De laatste weken is gebleken dat we iedereen nodig zullen hebben. Het accepatievermogen is groot en dat moet zo blijven. Of het nu om Timmy Simons gaat, of over iemand anders", besluit Simons.

PSV Eindhoven won gisteren de lastige verplaatsing naar Groningen met 0-2. Simons kwam na de rust het veld op voor Erik Pieters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties