Van der Vaart mag nu toch blijven in Madrid

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Van der Vaart mag nu toch blijven in Madrid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rafael Van der Vaart (foto) mag nu toch bij Real Madrid blijven. De Spaanse club besliste dat omdat er de jongste weken nogal wat uitgaande transfers werden gerealiseerd waardoor er weer plaats is voor de Nederlander.

Zaterdag had Rafael Van der Vaart met zijn advocaat een onderhoud met de technische staf van Real Madrid. "Daar is ons uitdrukkelijk verzocht om Real Madrid niet te verlaten", aldus Robert Geerlings. "Ze hebben de selectie teruggebracht tot 25 man en ze zijn op hun beslissing teruggekomen. Rafael heeft daarop besloten om te vechten voor zijn kans bij Real Madrid."

Rafael Van der Vaart wordt zo weer opgenomen in de A-kern. De afgelopen weken mocht hij wel met hen meetrainen maar hij werd steevast over het hoofd gezien bij de oefenwedstrijden die de club afwerkte. Hij zat zaterdag ook in de tribune bij de eerste competitiewedstrijd die Real Madrid met 3-2 winnend kon afsluiten tegen Deportivo La Coruña.

Van der Vaart had ook twee concrete aanbiedingen uit Engeland op zak, maar die heeft hij door het nieuws afgezegd. Advocaat Geerlings ontkent ook dat Van der Vaart zou ingezet worden als ruilmiddel om Franck Ribéry los te weken uit München.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties