Shevchenko luistert terugkeer op met doelpunt

Mathias Dumarey
| 1 reacties

Andriy Shevchenko (foto) heeft zijn rentree bij Dynamo Kiev niet gemist. Hij was meteen goed voor een doelpunt, weliswaar vanop de stip, in de competitiewedstrijd tegen Metalurg Donetsk (3-1 winst, nvdr).

Andriy Shevchenko mocht in de slotfase van de partij een strafschop trappen. Door te scoren, legde hij de eindstand vast. De partij tussen Dynamo Kiev en Matalurg Donetsk kwam pas vijf minuten voor de rust op gang. Milos Ninkovic en Andriy Yarmolenko konden toen scoren terwijl Ciprian Tanasa tussenin de bezoekers op een 1-1-stand had gebracht. De ruststand was 2-1.

Nadat de 32-jarige Shevchenko de 3-1 had binnengeknald, een doelpunt die enorm werd gevierd door de aanwezige fans, kon Metalurg geen vuist meer maken. Dynamo Kiev staat momenteel aan de leiding in de Oekraïense competitie. De club heeft drie punten voorsprong op Shakhtar Donetsk, straks tegenstander van Club Brugge in de Europa League.