Kaká wil Argentinië straks ook op het WK

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Kaká wil Argentinië straks ook op het WK
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ricardo Kaká, de spelmaker van de Braziliaanse nationale ploeg, wil dat Argentinië er straks ook bij is op het WK in Zuid-Afrika. "Een WK zonder de Argentijnen zou niet goed zijn", aldus de speler van Real Madrid.

Brazilië is sinds de 1-3-overwinning bij de aartsrivaal uit Argentinië zeker van deelname aan het WK van volgende zomer in Zuid-Afrika. Argentinië heeft nog een lange weg af te leggen voor het zeker is. Het staat pas vierde in de Concacaf-zone en zal nog flink moeten kampen om kwalificatie af te dwingen. Woensdag spelen de Argentijnen bij Paraguay.

Ricardo Kaká was uiteraard tevreden met de 1-3-overwinning, maar hij zou het niet gepast vinden mocht Argentinië ontbreken op het volgende WK. "Een WK zonder Argentinië zou niet goed zijn. Wij hebben onze plicht gedaan en ons gekwalificeerd. Natuurlijk is het goed dat ze verloren, maar het zou me veel blijer maken mochten ze gekwalificeerd zijn. Op een WK moeten gewoon de beste landen van de wereld present zijn", aldus de motor van de Braziliaanse ploeg.

Mocht Argentinië er niet in slagen om zich te plaatsen voor het WK, dan zou dat voor het eerst sinds 1970 zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties