Scifo wil graag weer aan de slag als coach

Mathias Dumarey
| 15 reacties
Scifo wil graag weer aan de slag als coach
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Enzo Scifo (foto) wil graag snel weer aan het werk gaan als trainer. De coach is ook eerlijk in LDH: "Ik ben momenteel nergens in de running om aan de slag te gaan." Vorig jaar parkeerde hij nog Moeskroen in de middenmoot met bescheiden spelersmateriaal.

Enzo Scifo stopte op het einde van vorig seizoen als trainer bij Moeskroen. Hij was de onzekere situatie bij de Waalse club beu en ook de financiële problemen wogen op hem. Hij wachtte nog relatief lang om zijn afscheid bij Les Hurlus aan te kondigen en dat breekt hem nu zuur op.

"Ik had meteen op het einde van vorig seizoen moeten zeggen dat ik stopte bij Moeskroen. Misschien had ik dan wel aanbiedingen gekregen. Ik wil echt wel weer zo snel mogelijk aan de slag. Ik reken er echter niet op dat ik voor november weer als trainer zal kunnen werken. Ik hou nu zelfs rekening met een seizoen zonder club", aldus de voormalige Rode Duivel.

Scifo wil evenwel niet weten van een stap achteruit. "Ik denk dat ik getoond heb dat ik het kan. In mijn carrièreplanning wil ik vooruitgaan. Mijn enige eis is dus een eersteklasser, of het nu in België is of in het buitenland", besluit de italobelg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties