Moyes: "Fellaini beseft dat het beter moet"

Yves Dekoning
| 12 reacties
Moyes: "Fellaini beseft dat het beter moet"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marouane Fellaini maakte indruk tijdens zijn eerste seizoen in de Premier League. In het nieuwe seizoen is het allemaal net een beetje minder. Het ziet er naar uit dat hij zal moeten vechten voor zijn plaats.

Marouane Fellaini zal dit seizoen regelmatig naast de ploeg vallen bij Everton. Volgens manager David Moyes zal hij soms de voorkeur geven aan Tim Cahill. "Er zijn wedstrijden dat ze samen zullen spelen, maar soms zal ik ook moeten kiezen tussen beiden. Dan moet één van de twee op de bank zitten." Moyes waarschuwde het duo dat ze niet elke wedstrijd zullen spelen.

Moyes ging ook nog in op de situatie van Fellaini. "Ik vond dat Felli zijn beste partij speelde tegen Olomouc. Zijn tweede seizoen zal zwaar zijn. Vooral de eerste zes maanden van dit seizoen worden moeilijk. Het zal moeilijk zijn om opnieuw een hoog niveau te halen. Hij was een beetje minder, maar het goed is dat hij het zelf beseft. Dat geeft me hoop. Als spelers niet willen inzien dat ze slecht bezig zijn, dan heb je problemen. Maar Felli beseft dat hij veel beter moet kunnen spelen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties