Groep F: Topper zonder doelpunten, Kiev wint

Dirk Pieters
| 10 reacties
Groep F: Topper zonder doelpunten, Kiev wint

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De absolute topper in de Champions League tussen Internazionale en FC Barcelona eindigde in een 0-0 gelijkspel. In de andere wedstrijd wist Dinamo Kiev wel te scoren. Het versloeg Rubin Kazan met 3-1.

Internazionale – Barcelona 0-0

De wedstrijd begon aan een hoog tempo en vooral Internazionale had het daar heel moeilijk mee. Het was zelfs ex-speler Zlatan Ibrahimovic die bijna de score kon openen in de beginfase. Ook Seydou Keita kreeg een grote kans, maar ook hij kreeg de bal niet tegen de netten. Inter probeerde iets terug te doen en ook Eto'o kreeg de kans om zijn ex-club te in de problemen te brengen, maar faalde. 

In de tweede helft was Wesley Sneijder het dichtst bij een doelpunt, maar de Nederlander kreeg de bal niet voorbij doelman Victor Valdes. Na de kans van Sneijder ging Barcelona nadrukkelijk op zoek naar de drie punten.  Lionel Messi, Thierry Henry en opnieuw Messi kregen de kansen om de score te openen, maar Cesar hield stand  waardoor de wedstrijd eindigde zoals hij begon: 0-0.

Dynamo Kiev – Rubin Kazan 3-1

Rubin Kazan kwam tegen alle verwachtingen al meteen op voorsprong. Alejandro Dominguez maakte meteen het eerste Champions League-doelpunt ooit voor Rubin Kazan. Toch bleef de 0-1 stand lange tijd op het bord staan, maar in de tweede helft wist Kiev zich te herpakken en hield het zo de drie punten thuis. Artem Milevsky kopte de gelijkmaker na een hoekschop binnen. Even later schoot Gerson Magrao de thuisploeg zelfs op voorsprong en vlak voor tijd zorgde Oleh Husev voor de 3-1 eindstand.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties