Maradona volgt vermageringskuur in Italië

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Maradona volgt vermageringskuur in Italië
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Diege Maradona heeft de stress van de Argentijnse ploeg even achter zich gelaten. Pluisje verblijft momenteel in Italië voor een vermageringskuur.

Argentinië verloor zijn laatste twee WK-kwalificatieduels en dreigt naast een rechtstreeks ticket voor de eindronde in Zuid-Afrika te grijpen. Maandag vluchtte Maradona naar Italië.

In het verzorginscentrum van Merano wil de Argentijnse bondscoach vijf kilogram verliezen. “Er is niets mis met zijn gezondheid”, verzekerde Alfredo Cahen, persoonlijke arts van de 48-jarigez Maradona. “Het gaat veel beter met hem dan de mensen denken.”

Voor Maradona is het niet de eerste keer dat hij kampt met overgewicht. In het verleden bezocht hij al meermaals klinieken om de strijd met de overtollige kilo’s en zijn overmatige drugs- en drankgebruik aan te gaan

De Argentijnse voetbalbond heeft Carlos Bilardo aangesteld als voorlopige vervanger. "Het is een tijdelijke maatregel en we hopen dat Maradona zoals afgesproken terugkeert op 23 september", zegt woordvoerder Bialo van de Argentijnse federatie. Bilardo leidde Argentinië in 1986 naar de wereldtitel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties