Ceulemans: "Kansen genoeg om te winnen"

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Ceulemans: "Kansen genoeg om te winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks handenvol kansen blijft Westerlo puntenloos achter tegen Club Brugge. “Ik ben ontgoocheld in het resultaat, maar niet in de prestatie”, blijft Jan Ceulemans positief.

“We hebben de kansen gehad om te winnen, maar we vergeten ze af te maken.”

“In voetbal heb je ook de factor geluk en dat is vandaag nog een keer onderstreept bij de 1-3”, gaat de Caje verder. “Een voorzet van Vargas waait gewoon binnen. Als je morgen in de krant ziet dat Club Brugge met 1-4 is komen winnen, denk je dat wij zijn weggespeeld. Maar niets is minder waar.”

Geen tweede zege op rij dus voor Ceulemans. “In Moeskroen spelen we slecht en winnen we, maar ik zie mijn spelers liever spelen zoals vandaag. We geven uiteindelijk weinig weg, toch krijgen we vier doelpunten tegen. Zij hebben zelfs gescoord uit niet-kansen.”

De realiteit zegt echter dat Westerlo onderaan blijft met vier punten uit zeven wedstrijden. “Wij gaan een heel moeilijk seizoen tegemoet, maar ik zal in de kleedkamer aan mijn spelers vertellen dat ze een goede wedstrijd hebben gespeeld en dat we op die manier moeten blijven verderwerken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties