Stijnen: "Slordigheden moeten eruit"

Stijnen: "Slordigheden moeten eruit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn Stijnen mocht al na vier minuten de bal uit zijn netten vissen. Club zette de scheve situatie nog wel recht, maar de Limburger wil in de toekomst meer concentratie van zijn ploegmaats.

“Niet iedereen wint hier”, is Stijnen duidelijk. “De score geeft wel niet weer wat er op het veld te zien was. Westerlo heeft een heel goede wedstrijd gespeeld, maar wij waren offensief veel efficiënter.”

Club Brugge kwam al vroeg op achterstand na een doelpunt van Oleksandr Iakovenko. “We hebben goed gereageerd op de 0-1. Maar er sluipen nog te veel slordigheden en nonchalance in het spel. Zij waren heel gevaarlijk via de flanken. En dat is niet alleen de fout van de verdedigers.”

Ivan Perisic speelt een heel sterke wedstrijd, maar lijdt net voor de rust dom balverlies. Dat kan dodelijk zijn. Gelukkig maken zij het niet af. Die slordigheden moeten er wel uit.”

De nationale doelman wou Westerlo nog wel een hart onder de riem steken. “Als Westerlo blijft spelen zoals ze vandaag gespeeld hebben, mogen ze nooit in de problemen komen.”

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties