Jovanovic mogelijk ook langere tijd uitgeschakeld

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Jovanovic mogelijk ook langere tijd uitgeschakeld
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard Luik ziet zijn spelers in sneltempo uitvallen. De kans bestaat dat Milan Jovanovic (foto) een operatie moet ondergaan aan de knie bij een blessure die hij had opgelopen in de CL-partij tegen Arsenal.

Milan Jovanovic heeft zich laten onderzoeken en nu blijkt dat er in het kniegewricht van de Serviër kleine fragmenten rondzweven die de pijn veroorzaken. Wellicht betekent dit dat Jovanovic op de operatietafel zal moeten. De medische en technische staf van Standard gaan daar heel binnenkort met elkaar over praten. Laszlo Bölöni hoopt dat hij Jovanovic niet lang zal moeten missen.

"Wij zijn nu aan het uitkijken wanneer zijn onbeschikbaarheid ons het beste zou uitkomen. In België zijn er misschien wel veertig spelers die met hetzelfde probleem rondlopen maar bij wie het onopgemerkt is opgelost. Oguchi Onyewu heeft het bij ons in het verleden ook al voorgehad", aldus de Roemeense oefenmeester in HNB. Bölöni zit al wat in spelersnood door de lange schorsing van Axel Witsel en de blessures van Steven Defour en nu ook Victor Ramos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties