Genk verdedigt zich op praatcafé

Nico Wieme
| 26 reacties
Genk verdedigt zich op praatcafé
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk herstelde een traditie in ere: een praatsessie met de fans in het themacafé van de Cristal Arena. Coach Hein Vanhaezebrouck verdedigde zichzelf met verve.

Goed 250 fans zakten af naar het praatcafé om te discussiëren met de technische staf. Voorzitter Harry Lemmens blonk uit in afwezigheid, waardoor de giftige pijlen richting Hein Vanhaezebrouck en Sef Vergoossen werden gestuurd. Vijandig werd de sfeer echter nooit.

 

Vanhaezebrouck toonde de fans een video met alle kansen die Genk dit seizoen al had verkwanseld. Technisch directeur Vergoossen trad zijn coach bij. “Daags na de bekerfinale zijn we begonnen met de zoektocht naar een scorende spits. Geloof me, van alle kandidaten was er geen enkele financieel haalbaar.”

 

Ook algemeen directeur Dirk Degraen begrijpt het onbegrip van de supporters. “Sportief waren de voorbije twee jaren niet goed, ondanks veel investeringen. Daarom zitten we nu wel krap bij kas. We gaan dus geen gouden bergen beloven. Maar ik vrees geen negatieve spiraal.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties