Jol: "Ik dacht dat Lukaku 25 was"

Nico Wieme
| 20 reacties
Jol: "Ik dacht dat Lukaku 25 was"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht speelt vanavond in de Europa League thuis tegen Ajax. Martin Jol, de coach van de Amsterdammers, sprak aan de vooravond van de clash over een “lastige klus” voor zijn team.

Martin Jol beschikt duidelijk over de nodige dosis humor. Toen hij op de persconferentie geconfronteerd werd met het fenomeen Romelu Lukaku, kon er best een grap af bij de Ajaxcoach. “Ik dacht dat die jongen 25 was. Maar ik hoor dat hij in België geboren is. Dus zal zijn leeftijd van zestien wel juist zijn”, zei Jol zonder verpinken.

 

Aad De Mos verklaarde eerder dat Ajax onder Jol zijn aanvallende huisstijl verloochent, maar daar is de coach het niet mee eens. “Bij Ajax heeft men niet geleerd wat ingraven betekent. We beheersen trouwens op dit ogenblik het defensief spelen niet.”

 

“Ik hoop op een mooie wedstrijd tussen twee ploegen met een lange geschiedenis en een groots verleden. Ik denk dat Ajax en Anderlecht aan elkaar gewaagd zijn. Het wordt zeker een lastige klus voor ons. Maar we gaan niet speculeren op een punt. We gaan voor winst”, aldus de zelfzekere Nederlander.

 

“Ik verwacht ook dat Anderlecht anders voor de dag zal komen dan in Zagreb. Zij spelen thuis en op eigen veld is Anderlecht heel sterk. Anderlecht is niet alleen Mbark Boussoufa. Er lopen wel meer goede voetballers rond. Lukaku, Mathias Suarez, zijn jongens om in het oog te houden”, besloot Jol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties