Nederlandse pers niet lovend voor Standard

Nico Wieme
| 37 reacties
Nederlandse pers niet lovend voor Standard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Nederlandse pers is alles behalve lovend over de prestatie die Standard neerzette tegen AZ in de Champions League. Ook het spel van de Nederlandse kampioen werd niet overal op gejuich onthaald.

"Na vier nederlagen in twee weken tijd snakte de landskampioen tegen Standard naar een zege", schrijft ANP. "Die had AZ ook verdiend, maar een echte beloning bleef uit."

"Standard begon met een zeer defensieve tactiek", aldus VI. "AZ slaagde er nauwelijks in gaten in die hechte verdediging te vinden. (...) Ook toen Standard meer risico ging nemen, kregen de Belgen nauwelijks kansen."

"Standard hield zich aanvankelijk aan de wetmatigheid, die luidt dat twee verliespartijen achter elkaar dodelijk zijn in de kampioenenpoules en dus ten koste van alles vermeden dienen te worden", weet De Telegraaf. "Uit welgeteld één kans wist het wel de gelijkmaker te produceren."

"De gelijkmaker van invaller Moussa Traoré in blessuretijd dompelde AZ in rouw", aldus het Noordhollands Dagblad. "Twee punten en 400.000 euro door het putje", rekende de krant voor.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties