"De liefde komt alleen van Vanden Stock"

Nico Wieme
| 19 reacties
"De liefde komt alleen van Vanden Stock"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige week vond er op het kasteel van Hélécine een verzoening plaats tussen Roger Vanden Stock en Luciano D'Onofrio. Een verzoening waarbij de liefde slechts van één kant komt, vindt Gert Verheyen.

Voor het oog van de talrijk opgekomen Belgische pers wisselden Roger Vanden Stock (Anderlecht) en Luciano D'Onofrio (Standard) truitjes uit. Initiatiefnemer Alain Courtois hadden beide heren samengebracht om hun vete naar aanleiding van de zaak-Van Damme en de rel-Wasilewski bij te leggen.

"Er volgde een stuntelige omhelzing, waarbij de ondervoorzitter van de Rouches de preses van paars-wit probeerde te kussen. Een judaskus?" vraagt Gert Verheyen zich af in SVM. "Wie zal het zeggen. Ik heb er alvast een slecht gevoel bij. Niet bij de reconciliatie zelf, wel bij de indruk dat de liefde alleen van Vanden Stock komt."

"De motieven van de Anderlechtvoorzitter lijken oprecht, terwijl het de ander maar weinig schijnt te schelen of de relatie nu goed of slecht is", toont Verheyen zich kritisch voor de ondervoorzitter van Standard.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties