Fabian Morren
| 2 reacties

Zwitserland heeft zich geplaatst voor het WK in Zuid-Afrika. De Zwitsers haalden een broodnodig punt in Israël.

Israël - Zwitserland 0-0

Eén punt volstond voor de Zwitsers om zich te verzekeren van een WK-ticket. Het bleef in Israël 0-0 en dus mocht Zwitserland het ticket vieren.

Hoewel er niet gescoord werd, was het toch een aangename wedstrijd. Beide landen speelden pittig en agressief. Israël werd in de tweede helft overigens herleid tot tien. Avihay Yadin kreeg na een uur spelen zijn tweede gele kaart. Met tien kon Israël de bezoekers niet meer bedreigen.

Griekenland - Luxemburg 2-1

Griekenland moet zich tevreden stellen met de tweede plaats, die recht geeft op de play-offs. De Grieken wonnen nipt van Luxemburg.

Vassilis Torosidis en Theofanis Gekas brachten Griekenland op een comfortabele voorsprong. Vervolgens kreeg de Luxemburger Payal in de tweede helft nog rood. In de laatste minuut kreeg Luxemburg nog een doelpunt cadeau na een owngoal van Avraam Papadopoulos.